Vážení členové CBA a JSC CBA,



KONFERENCE CBA 2010, v rámci které se uskuteční GRAND PRIX CBA 2010 v novém prestižním formátu se velmi rychle blíží.

Na Konferenci CBA máte možnost potkat nejen současnou světovou barmanskou špičku, ale také celou řadu významných osobností IBA, CBA, oboru gastronomie a zástupce našich významných partnerů, díky kterým získává akce další nový exkluzívní rozměr.

Věřím, že vás program zaujme a svou aktivní účastí i se svou partnerkou či partnerem tak oceníte úsilí, které prezidium CBA věnovalo a věnuje přípravě celé akce.


Od 1. do 15. února se můžete zaregistrovat k účasti i se svou partnerkou či partnerem ON-LINE pod $záložkou VZDĚLÁVÁNÍ, dále záložka WORKSHOPY A SPOLEČENSKÉ AKCE, KONFERENCE > Přihlášení).


Ceny:

• Pro všechny zaregistrované členy CBA je akce v rozsahu programu zcela zdarma.

• Pro Vaši partnerku, či partnera a pro členy JSC CBA je akce zpoplatněna registračním poplatkem ve výši 1.400,-- KČ/osoba.

o Tato cena zahrnuje: 2 x ubytování v AQUAPALACE PRAGUE****, plnou penzi, účast na Gala večeru, účast na sobotní GRAND PRIX CBA 2010 a celodenní párty, poukázku do Aquaparku a Světa saun v hodnotě 430,--Kč.

• Děti do 6 let zdarma bez nároku na lůžko.

• Jednorázový příplatek za jednolůžkový pokoj 600,-- Kč.



Způsob platby za doprovod, nebo za člena JSC CBA:

Po on-line registraci je nutné nejpozději do 18.února poukázat na účet 1935171379/0800 příslušnou částku na účet CBA a to vždy výhradně pod variabilním symbolem, který je uveden před jménem člena CBA, nebo JSC CBA pod záložkou Členská základna


Pro dotazy k platbám a kontrole úhrad, případně zjištění svého VS se můžete obracet na paní Michaelu Svojanovskou svojanovskam@centrum.cz tel.: 602 501 077.


Pro dotazy k registraci a ubytování se obracejte na GS CBA Moniku Mecovou mmecova@hotmail.com tel.: 732 475 223.


Pozor - kapacita je omezena na 350 osob - rozhoduje rychlost přihlášení!!


S přátelským pozdravem se těším na setkání s Vámi v AQUAPALACE PRAGUE**** ve dnech 12. - 14. 3. 2010 na KONFERENCI CBA 2010.


Aleš Svojanovský

prezident