Neprodají, ale zaplatí. Pivovary nechtějí platit spotřební daň za nezkonzumované pivo z uzavřených restaurací, které musejí likvidovat. Žádají proto legislativní úpravu s tím, že takto nastavená pravidla jsou nemorální.
Zapojili fanoušky. Netradiční Covid reklamní kampaň rozjel pivovar Krušovice. Jeho příznivci sdílející svůj videoobsah na sociálních sítích s příslušných hashtagem se mohou dostat přímo do hlavního televizního spotu. Dočasnou změnu pak prodělal claim pivovaru.
Srdeční psaní baristky. Během mateřské dovolené změnila povolání a stala se baristkou. V kavárně v koutku náměstí prožívala každý den různými lidmi jejich životní příběhy a zdokonalovala se v kavárnickém řemesle. Za to všechno je nyní vděčná.
Ještě si počkáme. Podle provozovatele trendy pražského podniku Whiskey Restaurant, Bar & Museum Marka Jablonského se poptávka po vyšší gastronomii v Praze dostane na předkrizovou úroveň až v létě příštího roku.
Lahve ve vzduchu. Disciplína exhibičního barmanství prošla v posledních desetiletích bouřlivým vývojem, přičemž schopnosti současných špičkových flairových barmanů jsou dechberoucí. Je však obzvláště důležité, aby nastupující mladá generace nepřeskakovala základy řemesla.