Blood Orange v sobě kombinuje výrazné citrusové tóny krvavě červených pomerančů s klasickou chutí jalovce a citronu ginu Beefeater Dry. Výsledkem je vyvážený moderní gin s hořkosladkou šťavnatou chutí a jasně zářivou barvou.

Po úspěšné růžové interpretaci Beefeater Pink přichází na český trh nový ochucený gin Beefeater Blood Orange, který staví na dlouhé historii experimentování, díky níž zakladatel značky Beefeater James Burrough vyrobil svůj první Orange Gin za použití pomerančů z londýnského ikonického ovocného trhu Covent Garden.

Dnes je Beefeater Blood Orange odborně vyráběn v Londýně pod dohledem zkušeného master distillera Desmonda Payna MBE, světového průkopníka v odvětví moderního ginu. Jeho základem je klasický gin Beefeater Dry, do něhož se po destilaci přidávají přírodní esence červených pomerančů. „Stejně jako náš zakladatel James Burrough, který vytvořil svůj první pomerančový gin pro soudobé milovníky ginu před téměř 150 lety, jsme i my vyrobili tento svěží gin s výraznou chutí pro ty, kdo milují koktejly a ocení vábivé citrusové aroma s výraznou chutí a úžasnou barvou,“ dodává k novému pomerančovému ginu Beefeater Blood Orange Desmond Payne.

Beefeater Blood Orange má výraznou barvu krvavě červeného pomeranče, která zůstává zachována i po smíchání s tonicem. Gin se vyznačuje svěří citrusovou vůní s dominantními tóny hořkého pomeranče. Hořkosladká chuť šťavnatého červeného pomeranče nechává vyniknout ginovým tónům jalovce a anděliky s dlouhým a bohatým závěrem.



Nejlépe Beefeater Blood Orange chutná v osvěžujícím drinku Beefeater Blood Orange & Tonic.

• 4 cl Beefeater Blood Orange
• 12 cl tonic
• led
• plátek pomeranče

Do sklenice plné ledu nalijte Beefeater Blood Orange, dolijte tonicem a ozdobte plátkem pomeranče.

K dostání ve vybraných obchodech, barech, restauracích a e-shopech, například na
www.prestigeselection.cz.

Cena: 499 Kč | 0,7 l