Tento den ovšem nebude pouze o filmu. Spousta českých barmanů, společně se značkou Johnnie Walker, přichystá celé odpoledne zabývající se barmanskou kulturou a mixologií. V kině Dlabačov tedy můžete od 14 hodin zažít zajímavé odpoledne.

Nejen, že se budete moci setkat přímo se Schumannem a zhlédnout jeho film, ale potkáte se také i s českou barmanskou legendou, Sašou Mikšovicem. Spolu s Tomášem Mozrem vám s gentlemanským vtipem připomene úctu k dobám barmanské historie. Vítězslav Cirok s Markem Komínkem, sběratelé nejvýznamnějších ocenění v barové a restaurační kultuře, zase poukáží, kam mixologie směřuje dnes.

„V kině Dlabačov budete mít možnost, potřást si rukou s opravdovými osobnostmi. Dalším čestným hostem, kromě Charlese Schumanna, bude také Stanislav Vadrna, jež v jeho filmu i účinkuje. Známý je hlavně jako zakladatel mezinárodní školy Analog Bartending Institute a Nikka Whisky Hospitality Advocate,“ upřesňuje program Jiří Procházka, Senior Brand Manažer společnosti Stock Plzeň-Božkov, pod nějž portfolio whisky spadá.

Mezi těmito bloky budete moci ochutnat spoustu drinků namíchaných z Johnnieho Walkera. Historické podání koktejlů bude zastupovat Bar Tretter’s, s moderními verzemi si pak poradí Bar L’Flerur. Nebude nouze ani o kvalitní jídlo podávané formou street food. Pokud tedy chcete zažít inspirativní odpoledne, rezervujte si co nejrychleji na stránkách kina vstupenky. Sál se totiž rychle plní.

Vstupenky lze rezervovat na www.dlabacov.cz.