Optimisté z Plzně. Povodně v roce 2002, které zaplavily i samotný pivovar, ale také americká prohibice ve 30. letech nebo Gorbačovův suchý zákon. To všechno byly události, které stejně jako koronavirus těžce poznamenaly chod Plzeňského Prazdroje. A všechny se podařilo překonat. Mimochodem, podle průzkumu téhož pivovaru se masivní krach hospod v Česku konat nebude, znovu otevřít svůj podnik plánuje 97,5 procent hospodských.

Musí se využít. Do destilerie v americkém Vermontu v současnosti denně míří tisíce litrů zvětralého craftového piva. A za pár let z něj bude limitovaná edice pandemické whiskey

Nechají si poradit? Systémová pomoc pro gastronomické podniky, které potřebují zvládnout restart? Odložení platby spotřební daně ze strany výrobců alkoholu, zní z Palírny U Zeleného stromu směrem ke Strakově akademii.

Zlehka. Neobsahuje žádný cukr ani sladidla a k dostání je ve třech příchutích – citron, pomeranč a malina. Řeč je o nové řadě ochucených minerálních vod Mattoni Esence.