Na této výjimečné akci představí svá vína několik vinařů z celého světa. Těšit se můžete na osobní účast vinařů Gauthiera Arnoulda z vinařství Michel Arnould či Sophie Meunier Confuron a Alaina Meuniera z vinařství J. J. Confuron.

Cena vstupenky je 1990 Kč. Vstupenku si lze zakoupit na www.1er.cz nebo v restauracích Pohostinec Monarch, Pohostinec Karlín a Grand Cru. Vstupenka nezahrnuje cenu za exkluzivní řízené degustace. Jejich nabídku včetně dalšího doprovodného programu a kompletní seznam vín pro degustaci naleznete na www.1er.cz/galadegustace.

Pokud vyhledáváte gurmánské zážitky, dopřejte si galavečeři, která bude probíhat ve stejný den od 19.30 hodin ve vyhlášené restauraci Grand Cru na adrese Lodecká 4 v centru Prahy. Čeká vás speciálně připravené degustační menu od šéfkuchaře Jana Punčocháře. I zde se můžete těšit na osobní účast vinařů Gauthiera Arnoulda z vinařství Michel Arnould a Sophie Meunier Confuron a Alaina Meuniera z vinařství J. J. Confuron, jejichž vína budou menu též doplňovat. Vstupenka je k zakoupení na www.1er.cz/galadegustace, kde najdete i bližší informace týkající se menu a programu. Cena vstupenky je 4990 Kč.