Prague Bar Show je nejdůležitější událostí ve svém oboru a jedinou akcí svého druhu v České republice, pořádaná od roku 2011. Po sedm let byla tato odborná událost věnována pouze profesionálům z řad gastronomie, letošní osmý ročník je nově otevřen i všem milovníkům a nadšencům z řad široké veřejnosti. Ti mají možnost navštívit Prague Bar Show v neděli 21. října, pondělí 22. října je pak striktně vyhrazeno pro profesionály z HoReCa segmentu.

Prague Bar Show je kombinací seminářů, workshopů a prezentací nápojů, kdy se návštěvníci setkávají s nejlepšími světovými experty, barmany, mixology, ambasadory značek, získávají nové vědomosti, inspiraci a seznamují se s nejnovějšími trendy v oblasti nápojů. A především ochutnají nápoje od desítek vystavovatelů – od světových značek až po řemeslné výrobce.

Součástí všech akcí organizovaných magazínem Barlife jsou edukativní semináře a během Prague Bar Show je na ně kladen obzvláštní důraz. Po oba dny budou proto probíhat semináře na dvou pódiích – Barlife Main Stage a Spirit Magazín Stage. Jelikož letos slavíme 100 let od založení České republiky a jelikož čeští barmani ve světě patří mezi nejvyhlášenější, zaměří se letošní program právě na ně – české barmany a osobnosti barové scény, ať už působí u nás, nebo právě v zahraničí. V neděli vystoupí Tomáš Mozr, který návštěvníkům z řad laiků představí kategorii nealkoholických spiritů. Součástí programu budou také panelové diskuze, které povede Roman Vaněk. V prvním z nich vyzpovídá Martina Žufánka a Adama Matušku, ve druhém se spolu s Petrem Márou a Pavlem Býčkem zaměří na téma speciálních požadavků, diet či potravinových alergií z hlediska hosta i majitele restaurace. V pondělí se přednášky zaměří na odborníky a mezi hosty přivítáme Roryho Shepharda z pařížského baru Little Red Door, Wendy Stoklasovou, Jana Vlachynského, globálního ambasadora Angostury Daniyela Jonese a další.

Prague Bar Show po oba dny bude probíhat od 12 do 20 hodin.

Vstupenky zakoupíte zde.


Pro předplatitele BARLIFE platí jako každý rok vstup zdarma. Vstupenka bude vložena v říjnovém čísle a je platná pro jednu osobu po oba dny.


Vstup pouze osobám starším 18 let!

Prague Bar Show organizuje BARLIFE, exkluzivní specializovaný dvouměsíčník zaměřený především na nápojovou gastronomii a mixologii a organizátor dalších úspěšných akcí jako Rumfest a Ginfest. Tento respektovaný a nestranný titul je pro čtenáře zdrojem vzdělání, inspirace a zábavy již od roku 2004. Britská analytická společnost IWSR jej označila za nejlepší časopis o nápojích ve střední Evropě.