Punč bar má ve své nabídce horké nápoje ze tří ovocných pálenek. Tříleté slivovice, Hruškovice Williams a medové slivovice Bohemia Honey. Recepty k jejich přípravě vymyslel brand ambasador Achim Šipl. Slivovicový, Zázvorový nebo Valašský punč si můžete vychutnat na vánočních trzích nebo ve vybraných horských střediscích. V restauracích pak můžete kromě Slivovicového vyzkoušet ještě Štrúdl punč nebo Medový punč ze stylového plecháčku.

Voňavé punče z ovocných destilátů z Vizovic si snadno připravíte i doma. Základem je vždy nealkoholický nápoj, který se prohřeje s kořením na svařené víno. Následně se přidá destilát a punč se dozdobí.

Slivovicový punč
4cl Slivovice R. JELÍNEK
švestkový nebo černý čaj
cukr
koření na svařené víno
citrón, sušená švestka

Štrúdl punč
4cl Hruškovice Williams R. JELÍNEK
hruškový nebo jablečný džus
cukr
koření na svařené víno
skořice

Medový punč
4cl Bohemia Honey R. JELÍNEK
zázvorová limonáda
cukr
koření na svařené víno
pomeranč