Účastníci měli za úkol připravit sparkling koktejl za použití minimálně sedmi centilitrů nealkoholického Bohemia Sektu nebo nealkoholického Bohemia Sektu rosé. „Všichni soutěžící se velice snažili a za poznamenání určitě stojí také velké množství pěkných koktejlových ozdob,“ uvedla Šárka Seibertová z pořadatelského týmu Střední školy gastronomie, turismu a lázeňství AHOL.

Z vítězství se v Ostravě radovala Nikola Varvařovská (SŠ Charbulova Brno), na druhém místě skončil Sebastián Ozimák (HA Ľudovíta Wintera Piešťany) a jako třetí se umístila Barbora Kociánová (SSŠG Svídnická Praha).

Nikola Varvařovská uspěla se svým drinkem Cherry Bomb ve složení Absolut Level Vodka, likér Monin Manzana Verde, třešňové pyré Monin, citronový fresh, ananasový džus Cappy, nealkoholický Bohemia Sekt a zástřik citronovou kůrou.

Poděkování za podporu patří partnerům soutěže, společnostem BOHEMIA SEKT, s.r.o., Zanzibar s.r.o., Coca-Cola HBC Česko a Slovensko s.r.o. a Karlovarské minerální vody, a.s.

Další juniorská koktejlová soutěž spadající do celoročního seriálu o Barmana roku CBA se uskuteční 14. března ve Frenštátě pod Radhoštěm.