Nová Magnesia RED je ochucená minerální voda nabitá silou přírodního hořčíku. Novinkou jsou přidané vitaminy B3, B6, B12, které přispívají k normální funkci imunitního systému a ke snížení míry únavy a vyčerpání. Magnesia RED je nízkokalorická, bez konzervantů a umělých sladidel, takže si ji může dopřát každý bez výčitek a omezení.

Nová řada se představuje v  atraktivním designu, který od sebe výrazněji odlišuje jednotlivé příchutě. Na přední straně etikety jsou uvedeny benefity této ochucené minerální vody. Magnesia RED se prodává v 1,5l lahvích, příchutě malina a jahoda pak také o objemu 0,5l. Doporučená cena je 18,90Kč/1,5l a 15,90 Kč/0,5l.

Magnesia je přírodní středně mineralizovaná voda se značným obsahem hořčíku a nízkým obsahem sodíku. Pramení ve Slavkovském lese a čerpá se z přírodního zdroje z hloubky 100 metrů. Je vhodná na pravidelnou konzumaci bez omezení. Karlovarské minerální vody nabízí přírodní neperlivou, jemně perlivou i perlivou variantu minerální vody Magnesia. Oblíbené jsou i ochucené varianty nově obohacené o vitaminy skupiny B – Magnesia Red.