Je to událost, které každoročně zajímá majitele a zaměstnance barů, restaurací, kaváren, hotelů či bister, ale i dodavatele produktů a služeb do gastronomie. Dvanáctý ročník Prague Bar Show opět propojí gastro podniky s výrobci, distributory a dalšími dodavateli z branže. Nabídne celodenní kombinaci seminářů, workshopů a prezentací, kdy návštěvníci získávají nové vědomosti, inspiraci pro svoji práci a seznamují se s nejnovějšími trendy v oblasti gastronomie a prezentací produktů a služeb na barech a stáncích.

 

Na šesti tisících metrech výstavní plochy se představí více než 600 značek vín, lihovin, řemeslných piv, nealkoholických nápojů a dalších produktů i služeb. Nebudou chybět rodinné palírny, lokální nealko producenti ani kávová a pivní zóna.

 

Program odborných seminářů organizátoři pro letošek rozšířili na tři pódia. Účast na seminářích a diskuzních panelech potvrdili Luboš Kastner, Martin Žufánek, Adam Matuška, Lukáš Žďárský, Vojta Václavík, Zdeněk Smrčka nebo Jaroslav Slámečka. Povídat se bude o nealkoholických trendech, úspěšném provozování gastronomického podniku, zakládání a financování minipivovaru, pestrosti a kvalitě piva, ceně kávy i lokálních řemeslných destilátech. Kompletní program naleznete na webu praguebarshow.cz.

 

Prague Bar Show je veletrhem pro profesionály z gastronomie a není určen laické veřejnosti. Vstupenku si můžete zakoupit pouze pokud pracujete v gastronomii nebo v oboru s ní spjatém a bylo vám 18 let. Členům CBA přijde e-mailem slevový kód pro nákup zvýhodněné vstupenky.