Jste barman(ka) tělem i duší, vládnete nadstandardními komunikačními schopnostmi a slovo kreativita vám není cizí? Pak vás možná zaujme, že společnost STOCK Plzeň-Božkov hledá uchazeče na obsazení nového postu – ambasadora rumového portfolia v čele s guatemalskou Zacapou.

 

Po letošním převzetí distribuce portfolia Diageo Reserve je STOCK Plzeň-Božkov jediným distributorem značek Diageo na českém trhu. Pozice ambasadorů tam zastávají Michal Marešovský v segmentu whisky a Petr Kymla pro soutěž World Class. Nyní k sobě hledají kolegu, který bude pečovat o rumové značky, především pak o atraktivní Zacapu.

 

Nezbytným předpokladem pro pozici ambasadora jsou velmi dobré komunikační a prezentační dovednosti, kreativita, spolehlivost, zodpovědnost, pozitivní přístup k zadaným úkolům a samostatnost při jejich plnění. Nutná je rovněž angličtina na komunikační úrovni, znalosti týkající se rumové kategorie a také řidičský průkaz a vlastní auto, neboť práce ambasadora je spojena s cestováním po republice.

 

Práce na plný úvazek zahrnuje širokou škálu aktivit – pořádání seminářů a prezentací pro barmany, obchodní partnery i širokou veřejnost, hostování v barech, pomoc s přípravou barmanských soutěží, sestavování koktejlových receptur nebo eventových menu, spolupráci s on-trade týmem či budování image rumových značek na sociálních sítích a v médiích.

 

Pokud máte o práci zájem, pošlete nejpozději do 10. září na e-mail michal.maresovsky@stock.cz svůj stručný životopis spolu s motivačním dopisem, v němž objasníte, proč by si na novou pozici rumového ambasadora měli vybrat právě vás.