Představení novinek, originální drinky od progresivních mixologů a stánky významných světových výrobců ginu – na jednom místě a v jeden den. Takový program slibují organizátoři čtvrtého ročníku slovenského Gin Festu, který se uskuteční ve čtvrtek 3. září v prostorách bratislavského Edison Parku.

Důležité je rozdělení eventu na dvě části. Zatímco od 10 do 16 hodin bude akce určena pro odborníky, úderem čtvrté odpolední se až do půlnoci brány Gin Festu otevřou široké veřejnosti.

Z připraveného programu pořadatelé vypichují lákadlo v podobě přednášky Martina Žufánka, který bude před festivalovým publikem vykládat o investicích do alkoholu. Průběžně doplňovaný program naleznete na facebookové stránce Gin Festu.

V minulých třech ročnících se na bratislavském Gin Festu představila řada slovenských i světových osobností, barmanů, zástupců značek, samotných výrobců jalovcové pálenky a dalších odborníků. Díky tomu je festival na Slovensku považován za jeden z nejrespektovanějších gastronomických eventů. Kvůli omezenému počtu vstupenek je pořadatelé doporučují zakoupit v předprodeji.