Podpořily konzumaci. Jeden kousek na účet pivovaru, akční cena, pomoc hostinským i sváteční speciál. Pivovary při znovuotevření hospod vytáhly různá lákadla.

Situace v Kofole. Minimálně ve vyšších desítkách milionů budou v Kofole počítat koronakrizové ztráty. Firma odkládá přemýšlení o nových produktech i investicích a soustředí se na jádro svého byznysu. Nejvíce zasaženým podnikem skupiny je síť fresh barů Ugo.

Jim Beam seriál. Další díl koktejlové štafety se odehrál v pražském Hemingway baru. V hlavních rolích se tentokrát představily žitná whiskey a hluchavkový med, které daly vzniknout koktejlu Spring Rush.

Au, to bolí. Že je tělo barmana mimořádně namáhané, to ví každý, kdo si tuhle práci někdy byť třeba zkusil. Důležitá je proto „údržba“ nejkritičtějších partií v podobě cvičení. Tentokrát je na řadě krční páteř.

Koktejlová plážová pohoda. Dětským dnem zahajuje 1. června provoz barová pláž Windy Point v Černé v Pošumaví. Vyhlášené místo nabízí v průběhu léta desítky akcí od tančírny po závody paddleboardů a samozřejmě nekončící přísun barmanské show…