Krásný Výčep. Pivnice jako architektonicky a designově hodnotné dílo? Jednu takovou teď mají v Liberci. Jmenuje se Výčep a jejímu zelenobílému interiéru skutečně dominuje pivní výčep.

Gastro & Design. Gastronomická zařízení a korporátní design? Často spíš nevkus, ale existují i výjimky. Dobře to prý dělají ve Vinohradském pivovaru, skupině Ambiente nebo brněnských 4pokojích.

Optimistické grafy. Vzácná investiční whisky loni v globálu svým investorům přinesla pětiprocentní zhodnocení. Podle studie poradenské společnosti však desetileté zhodnocení v tomto segmentu činí 564 procent, což je zdaleka nejvyšší číslo ze všech sledovaných alternativních investic.

Ani Ginfest, ani Abzac. Na závěr nepříjemná, ale vzhledem ke včerejšímu nařízení vlády a celkové epidemiologické situaci očekávaná zpráva. Odložení na neznámý termín se nevyhýbají ani akce pro barmany. V březnu se tak neuskuteční Ginfest by Barlife ani Abzac hands up! neboli konference České barmanské asociace. Mezitím si alespoň můžete přečíst rozhovor se zástupcem francouzského ginu G’Vine.