Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association

« zpět

INFOKOKTEJL. Jací jsou dnešní číšníci a co pofrčí podle barmanů?

9. 1. 2020
Ústup škrobenosti. Už i číšníci v michelinských restauracích nosí trička a džíny a jídlo hostům servírují ze všech světových stran. Místo dodržování formálních pravidel se dnes u pracovníků servisu cení vřelost, komunikativnost a maximální pozornost, tvrdí generální manažer pražské Esky.
Barmani předpovídají. Co konstatuje dvanáct výhledů do velmi blízké budoucnosti – začínajícího roku – v podání českých barmanů? Kromě omílaného snižování alkoholu v koktejlech či udržitelnosti také větší zapojení laboratoře, multidisciplinaritu, jednoduchost, a dokonce i návrat devadesátek!

Pivovarská historie. Čtení pro opravdové pivní geeky představuje čerstvě vytištěná kniha Noback vs. Novák – stavitelé pivovarů. Zaobírá se vývojem českého pivovarnictví v polovině 19. století a přináší velké množství nových poznatků včetně dosud nepublikovaných reprodukcí. K dostání je v e-shopu Černokosteleckého pivováru.

Naučí se to. Netypickou kavárnu otevřou v únoru v Třebíči. Bude to totiž výcvikový podnik pro tělesně či mentálně hendikepované klienty sociálních služeb, kteří si působením v kavárně osvojí pracovní návyky.
12. 2. 2020
OXALIS - CZECH TEATENDER
12. 2. 2020
12. 2. 2020
KROMĚŘÍŽ 2020
14. 3. 2020
GINFEST 2020
14. 3. 2020
GINFEST 2020
Svět barmanů 4/2019
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři