Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association

« zpět

@bars: Aktuální trend jménem fermentace

14. 11. 2019
Barmani si vždy chodili pro inspiraci ke svým kolegům do kuchyně, v posledních letech je tato tendence ještě silnější. Vzrůstající obliba fermentovaných nápojů a surovin za barovým pultem je toho jasným důkazem. Kvašení zdar!
Celý článek naleznete zde: www.atbars.com
6. - 7. 1. 2020
SPOLEČENSKÉ SETKÁNÍ LEKTO
23. - 26. 1. 2020
DANUBIUS GASTRO 2020
29. 1. 2020
AHOL CUP 2020
29. 1. 2020
JMK - AHOL CUP 2020
29. 1. 2020
JTC - AHOL CUP 2020
Svět barmanů 4/2019
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři