Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      

« zpět

@bars: Tajemství fernetu? Čtrnáct bylin a rok práce

26. 10. 2018
Receptura na Fernet Stock se od roku 1927, kdy Lionello Stock v Božkově namíchal byliny pro přípravu první várky, nijak nezměnila. Nadále rovněž zůstává dobře střeženým tajemstvím, které znají jen dva vyvolení. Ví se však, že pracuje se čtrnácti bylinami, velejemným lihem, vodou ze speciálního vrtu, cukrem a karamelovým kulérem a také s dlouhými týdny macerace a zrání.
Celý článek naleznete zde: www.atbars.com
24. - 27. 1. 2019
DANUBIUS GASTRO 2019
9. 2. 2019
JEDNÁNÍ PREZÍDIA CBA
17. 2. 2019
CALVADOS NVIT
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři