Soutěž pořádaná Diageo Bar Academy probíhá od 1. prosince do 31. května příštího roku prakticky po celé Evropě a je určena výhradně barmanům nad 18 let. Kromě překročení dané věkové hranice musí potenciální výherce umět doložit, že pracuje jako barman v podniku v některé ze zapojených evropských zemí.

Vlastní pravidla soutěže jsou poměrně jednoduchá: Namíchejte svůj oblíbený koktejl na bázi Johnnie Walker Black Label, vyfoťte ho a sdílejte na svém facebookovém profilu nebo Instagramu spolu s vysvětlením, proč právě tento drink máte rádi. Není nutné vymýšlet vlastní recepturu, nezapomeňte ovšem připojit soutěžní hashtagy #johnniewalker a #myblacklabel.

Každý měsíc bude ze všech soutěžních postů vybrán jeden, jehož autor se jako host značky Johnnie Walker o víkendu 1.–2. září 2018 podívá na Grand Prix Formule 1 na autodromu v italské Monze. Součástí výhry je kromě vstupu na GP také zpáteční letenka, ubytování v hotelu (noc ze soboty na neděli), sobotní večeře a transfery z/na letiště či závodiště. Do soutěže je možné se přihlásit opakovaně, a zvýšit tak své šance na výhru. Počet postů je však limitován jedním na den a vyhrát lze samozřejmě pouze jednou. Výherce se vždy vybírá z postů publikovaných v daném měsíci, na ten prosincový tudíž máte ještě necelé dva týdny!

Společnost Stock Plzeň-Božkov, jež soutěž o cestu na Grand Prix Formule 1 na našem trhu zaštiťuje, pro české a moravské barmany, kteří se do ní zapojí, nachystala ještě odměnu navíc. Každý měsíc jsou ve hře také tři láhve skotské whisky Johnnie Walker Black Label. Tak který drink na její bázi máte teda nejraději?