Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      

« zpět

Barmani a kuchaři: společně za lepší gastronomii!

2. 6. 2017
Představitelé České barmanské asociace a Asociace kuchařů a cukrářů České republiky v sobotu
3. 6. 2017 podepíší memorandum o vzájemném porozumění a spolupráci. Akt se uskuteční v rámci programu akce „Gastronomická slavnost na Zichovci aneb Vzpomínka na Mistra kuchaře Ladislava Nodla“ v areálu Zichoveckého pivovaru.
Účelem memoranda je nastavit parametry spolupráce těchto profesních asociací a následně společně prosazovat kroky vedoucí k řešení problematiky oboru gastronomie a hotelnictví v České republice.

Výsledkem součinnosti má mimo jiné být zvyšování úrovně gastronomie v České republice, její propagace v tuzemsku i zahraničí, podpora růstu cestovního ruchu prostřednictvím propagace tradičních regionálních specialit či pořádání společných akcí.

„Asociaci kuchařů a cukrářů ČR znám již dlouho jako profesionální uskupení lidí s výbornými výsledky své činnosti, a i díky tomu se těším na spolupráci. Pro různé organizace je v obecné rovině prospěšné spojovat se v kompaktní celky tak, aby získaly silnější mandát k prosazování svých tezí a myšlenek,“ prohlásil k připravované spolupráci prezident České barmanské asociace Aleš Svojanovský.

„Memorandum je vyústěním našeho stávajícího vztahu, který tímto prohloubíme. Práci České barmanské asociace dlouhodobě sleduji a těší mě, že se nyní na jednom pomyslném stole skloubí dobré jídlo a pití,“ uvedl prezident Asociace kuchařů a cukrářů ČR Miroslav Kubec.
31. 10. - 1. 11. 2017
PRAGUE BAR SHOW 2017
3. - 4. 11. 2017
Whisky Life! Prague 2017
3. - 4. 11. 2017
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři