Hlavní partneři:  
   
ČESKÁ BARMANSKÁ ASOCIACE
member of International Bartenders Association
      
abzac hands up
Čaj jako vysoce společenský nápoj? Ale jistě. Zajímavá akce se konala v úterý 5. února ve večerních hodinách v brněnském barbershopu Bubelíny.
Dvacet juniorských barmanů a dvanáct baristů stejné věkové kategorie se ve středu 6. února mezi sebou utkalo na tradiční Kroměřížské koktejlové soutěži. Dvacátý ročník eventu pro studenty škol s gastronomickým zaměřením pořádá Střední škola hotelových služeb Kroměříž.
dokument (284 kB)
Hotel Carlo IV v centru Prahy hledá dva baristy na zajištění přípravy kávy během snídaní.
Regionální manažer (oblast Hradec Králové a Pardubice) je klíčovou osobou, která má velké kompetence a zároveň velkou zodpovědnost jak směrem k firmě, tak i jejím zaměstnancům a zákazníkům. Jste to právě Vy?
dokument (177 kB)
Z produkce zámecké palírny v Blatné přichází nový destilát Baron Hildprandt ze zralých meruněk. Tato 40% ovocná specialita potěší všechny milovníky kvalitních ovocných destilátů. Jedná se o destilát, který je vyrobený blendováním rok stařeného ovocného destilátu, vody z blatenských studní a čistě ovocného macerátu.
Jakub Droběna, středoškolák z Krnova, toužil po tom absolvovat směnu ve vyhlášeném brněnském Baru, který neexistuje. Nebál se napsat si o ni - a dočkal se.
V historickém centru Třebíče, v její židovské čtvrti, která patří na seznam světového dědictví UNESCO, má od prosince loňského roku své místo whisky bar, v němž je možné přechutnat prakticky celé portfolio whisky Trebitsch.
Dne 20. ledna ve věku 78 let zemřel dlouholetý člen CBA, jedna z významných osobností gastronomické a barové scény a člen Emeritního klubu CBA, vážený pan Zdeněk Vondráček. Působil v pardubických podnicích Veselka a Zlatá Štika i brněnském Intercontinentalu. Zdeněk Vondráček byl v roce 1988 jedním ze zakladatelů Šejkr klubu, jenž předcházel České barmanské asociaci.
dokument (391 kB)
Od čtvrtka 17. do neděle 20. ledna se na brněnském výstavišti uskutečnil polokulatý 25. ročník tradiční soutěže studentů středních hotelových škol Gastro Junior Brno. Pod taktovkou České barmanské asociace studenti soutěžili v oborech Barman, Barista a nově také Teatender a Číšník, Asociace kuchařů a cukrářů zajistila soutěž pro obory Kuchař a Cukrář.
fotogalerie     dokument (357 kB)
Od čtvrtka 17. do neděle 20. ledna se na brněnském výstavišti uskutečnil polokulatý 25. ročník tradiční soutěže studentů středních hotelových škol Gastro Junior Brno. Pod taktovkou České barmanské asociace studenti soutěžili v oborech Barman, Barista a nově také Teatender a Číšník, Asociace kuchařů a cukrářů zajistila soutěž pro obory Kuchař a Cukrář.
fotogalerie     dokument (353 kB)
Od čtvrtka 17. do neděle 20. ledna se na brněnském výstavišti uskutečnil polokulatý 25. ročník tradiční soutěže studentů středních hotelových škol Gastro Junior Brno. Pod taktovkou České barmanské asociace studenti soutěžili v oborech Barman, Barista a nově také Teatender a Číšník, Asociace kuchařů a cukrářů zajistila soutěž pro obory Kuchař a Cukrář.
fotogalerie     dokument (338 kB)
Změny světového klimatu společně s odlesňováním a nemocemi mohou zapříčinit vyhynutí až šedesáti procent druhů kávovníku. To tvrdí dvě vědecké studie zveřejněné ve světových vědeckých časopisech. Pěstitelé pak doplňují, že i pokud se kávovníky podaří zachránit, cena jejich zrn rychle poroste.

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 ]     [ dalších 12 ]   »

2. 4. 2019
MGD 2019 - NOMINACE
12. 4. 2019
12. 4. 2019
15. 4. 2019
Saint James Rhum - finále
16. 4. 2019
SPRING FBC 2019
Nabídka zaměstnání
Mediální partneři
Odborní partneři