e-mail
heslo

Reset hesla |Stát se členem

MENU
ZAVŘÍT
VŠECHNY SEKCE ASOCIACE

CZECH MIXOLOGIST

ZPĚT

  • O SEKCI
  • SOUTĚŽE A AKCE
  • KLUBY

MISTR KÁVY

ZPĚT

  • O SEKCI
  • SOUTĚŽE A AKCE

CZECH FLAIR TEAM

ZPĚT

  • O SEKCI
  • SOUTĚŽE A AKCE
  • ŘÁD KLUBOVNY

CZECH TEATENDERS

ZPĚT

  • O SEKCI
  • AKCE
  • TEA MASTER CUP
  • SOUTĚŽE JTC

CZECH BEER SPECIALIST

ZPĚT

  • O SEKCI
  • SOUTĚŽE A AKCE

CZECH MIXOLOGIST
O SEKCI

ZPĚT

CZECH MIXOLOGIST
KLUBY

ZPĚT

MISTR KÁVY
O SEKCI

ZPĚT

CZECH FLAIR TEAM
O SEKCI

ZPĚT

CZECH TEATENDERS
O SEKCI

ZPĚT

CZECH TEATENDERS
TEA MASTER CUP

ZPĚT

CZECH TEATENDERS
SOUTĚŽE JTC

ZPĚT

CZECH BEER SPECIALIST
O SEKCI

ZPĚT

PŘÍNOSY ČLENSTVÍ V CZECH TEATENDERS - ODBORNÉ SEKCI CBA

TMC - TEA MASTERS CUP

Zapojení do soutěží TMC. Na sezónu 2017 chystáme 3 nominační kola. Jedno proběhne již v tomto roce a výherce, který pojede reprezentovat ČR na světové finále, bude muset projevit konstantnější formu v průběhu celého roku nejlépe na všech organizovaných kolech. Jde nám především o to, aby výhra nebyla hříčkou štěstí, či momentální kondice. V jednom kalendářním roce proběhne mini seriál soutěží a vítěze určí součet všech nasbíraných bodů.

JTC - JUNIOR TEATENDER COMPETITION

Pomoc při realizování juniorských soutěží. Možnost zapojení se mezi hodnotící komisaře, přípravný a realizační tým. Spoluvytváření formy této organicky se tvořící disciplíny. Odborná práce s mladými Teatendery – studenty středních gastronomických škol a jejich motivace pro nový obor specializovaný na čaj.

VZDĚLÁVACÍ KURZY

Doposud neexistuje v ČR ucelený vzdělávací systém. Každý, kdo má tendence sdílet své zkušenosti si kurzy, workshopy, či školení dělá tzv. po svém. Každý člen sekce Czech Teatenders se může aktivně zapojit do tvorby základních pilířů vzdělávání o čaji v gastronomii, osvěty čajové kultury napříč nápojovým průmyslem, ale především motivace studentů pro samotný obor.

NVC - NÁRODNÍ VZDĚLÁVACÍ CENTRUM

Na podzim roku 2016 bude v Brně otevřeno NVC, v němž naleznou všichni zájemci o čaj prostor k pořádání workshopů, k trénování čajových dovedností, k degustacím a jiným dovednostem rozvíjejícím čajové řemeslo. Centrum nabídne tvůrčí inkubátor pro nové gastronomické koncepty, dialog mezi jednotlivými obory, podněty a připomínky.

Je potřeba zde podoktnout, že dveře jsou otevřené naprosto každému, kdo má chuť a elán se na tomto poli realizovat.

Svět barmanů 1/2023

OFICIÁLNÍ ČASOPIS CBA

Svět barmanů 1/2023

HLAVNÍ PARTNEŘI

HLEDÁTE PRÁCI V OBORU?

Gastrojobs